tisdag 14 oktober 2014

Första styrelsemötet avklarat!

Hej allesammans!

De 1 oktober hade sällskapets styrgrupp sitt allra första möte, det känns mycket bra då vi tillsammans har en bred kompetens och blandade bakgrunder/åldrar. Vi diskuterade väldigt mycket olika tankar och idéer kring borgen och framtiden, det presenterades också en del redan påbörjat arbete som t.ex. en broschyr med info.

Vi beslutade också, eftersom det fortfarande finns en stor önskan om fortsatt röjning att försöka hinna med en till dag med lite lättare röjning innan vintern är här.  Det kommer att bli den 18 oktober och mer info kommer i evenemanget som skapas. Ett lite mer långsiktigt mål är att det verkar som att vi kommer att försöka satsa på en ”Tures dag” den 7 juni 2015 (Ture Malmgrens födelsedag), med tipspromenad och diverse olika aktiviteter från centrum till borgen.  Samt att vi skall ha som mål att då ha pelarsalen rensad och tillgänglig för besök igen.

Det är spännande att jobba med Tureborgen och det här äventyret ger en möjligheter att få träffa andra personer med en plats som för oss samman i ett härligt samarbete. Det är så kul att få lära känna helt nya personer och hittills har jag bara hört och sett positiva reaktioner på vårt sällskap och arbetet.

Tack igen till er alla som stöttar sällskapet på olika sätt och gör det så kul!

1 kommentar:

  1. Ruby Slot | Pragmatic Play – Play & Get Bonus | ShootCasino 메리트카지노총판 메리트카지노총판 ラッキーニッキー ラッキーニッキー 5131VENTURE TIPS - Vntopbet.com

    SvaraRadera